Campings

Camping is een uitstekende manier om de natuurlijke schoonheid van Alanya en de omliggende gebieden te ervaren. Hier is een uitgebreide lijst van campings waar u kunt overwegen te verblijven:

Luxe Campings

  1. Alanya Eco Camp: Deze camping biedt luxe tenten met echte bedden en privébadkamers, evenals een zwembad en andere voorzieningen.
  2. Dim River Camping & Resort: Gelegen naast de Dim Çayı-rivier, biedt deze camping luxe voorzieningen zoals een restaurant, een zwembad en georganiseerde activiteiten.

Natuurcampings

  1. Taurus Mountain Camping: Als u op zoek bent naar een meer avontuurlijke ervaring, is deze camping in het Taurusgebergte ideaal. Het biedt basisvoorzieningen en is een uitstekende uitvalsbasis voor wandelen en fietsen.
  2. Sapadere Canyon Campsite: Gelegen nabij de prachtige Sapadere Canyon, biedt deze camping een authentieke natuurervaring.

Familiecampings

  1. Alanya Family Camp: Deze camping is speciaal ontworpen voor gezinnen en biedt speeltuinen, een kinderzwembad en andere gezinsvriendelijke voorzieningen.
  2. Beachside Camping Alanya: Gelegen dicht bij het strand, is deze camping ideaal voor gezinnen die willen genieten van zon, zee en zand.

Budget Campings

  1. Alanya Backpackers Camp: Deze budgetvriendelijke camping biedt basisvoorzieningen zoals douches en kookfaciliteiten, en is populair onder backpackers.
  2. Cleopatra Beach Campsite: Een betaalbare optie dicht bij het beroemde Cleopatra-strand.

Campings voor Campers

  1. Alanya Camper Park: Deze camping biedt speciale plekken voor campers, compleet met elektriciteitsaansluitingen en andere voorzieningen.
  2. Dim Çayı Camper Site: Gelegen naast de rivier, biedt deze camping ruime plekken voor campers en basisvoorzieningen.

Het is aan te raden om vooraf te reserveren, vooral tijdens het hoogseizoen. Zorg er ook voor dat u alle benodigde kampeeruitrusting en voorraden bij u heeft, tenzij de camping deze aanbiedt. Elk van deze campings biedt een unieke ervaring, afhankelijk van wat u zoekt in uw buitenavontuur.